Injecteren


Injecteren is vaak een geschikte methode om vochtige of natte muren weer droog te krijgen. Muren kunnen vochtig of nat worden omdat grondwater via de fundering de muren intrekt. De symptomen van dit optrekkende vocht zijn goed zichtbaar: schimmels op de muren en loslatend stucwerk. Ook scheuren in muren of voegwerk kunnen lekkage en Voorbeeld van het injecteren in een parkeergarage.vochtproblemen veroorzaken. Repareren van de scheuren en injecteren kunnen dan de oplossing zijn.


Ervaring
Injecteren kunt u het beste overlaten aan een bedrijf dat ervaring heeft met het bestrijden van vocht. Hartog Afdichtingssystemen is zo’n bedrijf.


Ingrijpende klus
Injecteren kan een ingrijpende klus zijn. Misschien moet een deel van de stuclaag worden verwijderd. In de muur worden gaten geboord. Bovendien zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Kennis van zaken is hierbij onontbeerlijk. Zo zijn verschillende materialen op de markt die in de muur geïnjecteerd kunnen worden, zoals flexibele hars, gel, schuim en uit twee componenten bestaande uithardende kunststof.


Herstellen muur en stucwerk
De medewerkers van Hartog Afdichtingssystemen weten welke injectiemethode ze bij úw vochtige muur of kelder het beste kunnen toepassen. Bovendien herstellen ze na de injectieprocedure uw muur en stucwerk, zodat u niet alleen verlost bent van uw vochtprobleem, maar ook een ‘plaatje van een muur’ terug hebt.